CCI Groep kiest voor innovatie en kostenefficiëntie

Geschreven door

Hannah Cloetens
28/08/2018

CCI Groep is de onderneming achter de verenigingssoftware Livits. In Nederland en België Livits gebruikt door onder andere het Nederlands Olympisch Comité (NOC), Horeca Vlaanderen en Actiz. De totaaloplossing van CCI Groep combineert CRM, CMS én DMS in één gebruiksvriendelijk geheel, op maat van verenigingen.

CCI Groep kiest voor Microsoft Azure

In 2016 besloot Jo Deforce, Algemeen Directeur van CCI Groep, om uit te kijken naar een nieuwe cloud-provider. Omdat alle Belgische Livits-klanten al op Azure werden gehost, en Synergics dat beheerde, was dat eerste telefoontje voor Jo Deforce maar een kleine stap. “Met de positieve ervaring die onze Belgische collega’s hadden opgedaan, en rekening houdend met wat wij wilden, heb ik eigenlijk meteen besloten om voor Synergics te kiezen als leverancier voor mijn hostingplatform,” zegt Jo.

Synergics stelde zich van bij het begin op als een constructieve partner die zijn klanten ondersteunt en helpt om te groeien. “En nog steeds,” zegt Jo. “Er is een voortdurende interactie en uitwisseling van kennis, waardoor we eigenlijk een zeer hoge kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten op het platform, met een verhoogde graad van veiligheid.”

De keuze voor Microsoft Azure bracht veel voordelen met zich mee. “Voor de decision makers bij onze klanten is Microsoft een bekend begrip,” zegt Jo vastberaden. “Wanneer we offertes neerleggen bij klanten, dan zorgt Microsoft voor vertrouwen.”

Waarom Azure

Azure opent deuren, en houdt die ook open, dat geeft Jo grif toe; “Het was voor mij ook een marketing benefit om voor Microsoft te kiezen.” Synergics speelde in dat verhaal steeds een doorslaggevende rol. “In mijn lobbywerk bij onze aandeelhouders heb ik ook steun gekregen van Stijn Eyckmans van Synergics, die eveneens Microsoft België heeft ingeschakeld om enkele zaken sneller te regelen.”

En hoe gaat het verhaal verder? “De Azure-transitie biedt ook de mogelijkheid voor managed services, waarbij onder andere gebruik en adoptie gemonitord worden,” vertelt Jo. “Dat zet voor mij ook de deur open naar andere Microsoft producten. En ik ben heel blij dat ik Microsoft heb doorgedrukt.”

Waarom Synergics

Synergics blijft ook een absolute meerwaarde. “Christophe van Synergics toont veel initiatief. Op het moment dat hij nieuwe kennis heeft opgedaan, belt hij ons op om dat te delen. En dat doet ie gewoon,” lacht Jo. “Daar krijg ik geen factuur voor, hij vindt gewoon dat onze techneuten hier op dezelfde level moeten blijven om kwaliteit te kunnen garanderen op het Azure platform,” besluit Jo. “Synergics is betrokken. En de gedrevenheid die ze hebben, en de passie en de kennis, die is aanstekelijk."

Op zoek naar een Microsoft Azure partner? Synergics biedt gratis workshops aan over Microsoft Azure. 


 

Is jouw organisatie klaar voor de Cloud?


Gerelateerde artikels

Alle blog artikelen